I weekenden d. 23. -24.06.2006 dannede Burgerhjørnet rammen om et rekordforsøg, forsøget gik ud på, at sende liveradio i over 41 timer med de samme værter. Rekorden var oprindelig blevet slået af Skipper og Jonas, og lød på 30 timer, men den blev efterfølgende slået af to jydske radioværter, så rekorden lød nu på 40 timer.

Dette ville Jonas og Skipper ikke lade sidde overhørig, og aftalte derfor med Søren og Airyn at lade rekordforsøget foregå på Burgerhjørnet. Herefter gik det stærkt, og der kom hurtigt meget mere kød på og inden vi så os om, havde vi et omfattende program, med et væld af konkurrencer, spændende gags, konkurrencer, karaoke, underholdning og meget mere. Det var første gang i grillens historie at vi skulle holde døgnåben, og vi ventede derfor med spænding på politiets tilladelse, som vi da heldigvis også fik.

Dagen inden selve rekordforsøget kom Skipper ned og installerede de 2 studier, mens Jonas tunede antennen ind fra radioen af.

Alt var klar, og den først overraskelse stod Burgerhjørnet for, vi havde, i samarbejde med restaurant Strandlyst, arrangeret af de to radioværter skulle hentes med limousine, og det var bestemt noget der skabte glæde.

Allerede fredag aften havde vi gang i karaoke hvor en af Burgerpigerne Mette, viste at hun kunne mere end lave store is og saftige burger.

Natten gik fint og roligt, der var et par enkelte der ikke helt kunne forstå at vi stoppede udskænkningen kl. 02.00, men det gav heldigvis ikke anledning til større tumult.

En del af de ansatte mødte frem og festede med, her taler billederne vist for sig selv.

Lørdagen igennem havde vi et stort antal besøgene. Vi startede med fællesmorgenmad, herefter kom Climax og Co. og spillede en masse dejlig musik. Tryllekunstneren Lasse kom også forbi til stor underholdning for både børn og barnlige sjæle. Sidst men ikke mindst havde vi dans på bilbanen, også her fik en masse kunder og ansatte en god gang underholdning. Ind i mellem alt dette var der selvfølgelig musik og div. Konkurrencer fra de to radioværter.

Søndag morgen var der igen fælles morgenmad, og en stor fanfare og hyldest til de 2 radioværter lød da klokken blev 09.00 og rekorden endnu en gang var hjemme.

En stor tak til alle de sponsere som har hjulpet med at få tingene til at glide:

Frisko
Danske Bank
Dansk Revision
Car Sound
A B CatringSteff Houlberg
Lonni´s broderi
MKC Slik
Vig Festival
Sommerland Sjælland
Climax og Co
Tryllekunstner Lasse
Fredslund Flag
Radio Odsherred
Carlsberg
Nykøbing antenneservice
Ib´s Automater