Burgerhjørnet startede som lille pølsevogn helt tilbage til starten af 90´erne. Siden har forretningen vokset sig større og større til i dag og være en af danmarks største is og sommerforretninger.

Burgerhjørnet tilbyder en lang række forskellige tilbud til de lokale samt turisterne i området.

Bagerforretning, hvor vi sælger bakeoff produkter.
Trailerudlejning
Minigoolf
Vores miniracerbane hvor børnene kan få en tur i de elektriske biler.
Legeplads, med bla. trampoliner, vippedyr, klatrevæg, sansegynge og mange andre sjove ting
Forskellige underholdningsmaskiner, spil, bamsekraner en hvor der er sikker gevindst, og for de voksne er der mulighed for og prøve lykken på en af vores "en armede maskiner"

I 2004 overtog vi forretningen efter Kurt og Lonni, da Kurt desvære døde en alt for tidlig død. Lonni har siden da været ansat og vi har i dag opbygget et rigtig godt venskab. Igennem de første 10 år har vi udvidet vores aktivitet betydeligt. De store isfirmaer målte 3 år i træk på hvilken forretning der købte mest is, og Burgerhjørnet vandt alle 3 år. Selve forretningen er gennem tiden udvidet for at kunne følge med, hvilket betyder at Burgerhjørnet i dag har hele 35 ansatte og beskæftiger på en typisk dag i højsæsonen 9 medarbejder. Vi holder 2 grisefester som vi har arvet fra tidigere ejere, men har gennem årene fået udviklet et stort underholdningsprogram, bla. fejre vi juletræsfest når der er et halvt år til jul, vi har brandshow, og onsdagsunderholdning i hele højsæsonen.

På Burgerhjørnet bestræber vi os meget på at kunden får en god oplevelse. Vi har rigtig mange kunder igennem og da vi kun er mennesker, sker det vi laver fejl. Skulle du være så uheldig og få en dårlig oplevelse, opfordre vi dig kraftigt til lige og tale med en ledende medarbejder så vi kan få rettet fejlen med det samme.

Vi ser frem til og møde dig.

Mød os også på facebook.